Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man installerar ett Durango Kulled

Installera en kulled på en Dodge Durango: installation av hela styrarmen på ett framhjul. De övre och nedre kontroll armar vardera en kulled, och de är fastsatta på armarna. Detta är de primära gångjärn för framhjulen, och fjädring. Den exakta installationen kan variera beroende på vilket år som din Durango byggdes och om det har två-eller fyrhjulsdrift. Och det kan finnas andra komponenter, såsom bromsok eller stötdämpare, att du måste installera eller justera eftersom de togs bort /justeras med den ursprungliga armen. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Wrench igenom, kontrollerar arm
kronmutter
Sprint
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att lastbilens front ordentligt höjs och stöds på pallbockar med borttagen rätt fälg. Höj en domkraft för att stödja den undre länkarm om du installerar den övre.
2

Position kontrollgruppen och kulleden. Montera pivot bultarna och /eller muttrarna med en skiftnyckel. Dra inte åt muttrarna hela vägen på den nedre länkarm.
3

Anslut kulleden på styrspindeln och fäst den på plats med en kronmuttern på bollen stud. Sätt en saxpinne genom hålen i muttern.
4

Anslut bromsfästet slang support på plats på den övre länkarm med en skiftnyckel och konsolens bulten. Anslut krängningshämmare länk till den lägre länkarm med sina bultar.
5

Anslut hjulet på axeln dubbar med muttrarna och däck järn. Sänk bilen bort av domkrafter.
6

Dra åt pivot muttrarna på undre länkarm när lastbilen är på normal höjd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62803.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.