Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man fixar en New Beetle Door Lock

dörrlåset inte arbetar på din Volkswagen New Beetle är ett stort problem som bara kan tyckas vara ett litet problem. Det finns två huvudkomponenter i dörrlåset som sannolikt är orsaken till problemet och behovet av reparation /utbyte. Du måste ta bort den dörrfoderpanelen att antingen byta ut, men låscylindern i dörren är den lättare av de två. Dörren spärren är ansluten till plastbäraren innanför dörren och kommer att bli svårare. Saker du behöver
Trim stick
Skruvmejslar
Torxnyckel
Wrench
Låscylinder med nyckel
Dörrlås
Visa fler instruktioner
Door Panel

1

Koppla bort den negativa (svarta) kabeln från bilens batteri.
2

loss en manuell fönster vev, om sådan finns, genom att skjuta spacer mellan handtag och kåpa bort från handtagets spaken för att frigöra klämman. För elektriska reglage, bända byta panel med en skruvmejsel eller trim pinne och dra ur kontakterna.
3

Bänd loss det dörrens draghandtag med en liten skruvmejsel och ta bort skruvarna undertill den. Ta bort skruvarna längs panelens nederkant.
4

Work en trim verktyget längs kanterna på panelen för att frigöra den från dess clips. Ta tag och dra panelen och dra ut staven handtaglåset och alla elektriska anslutningar.
5

dit panelen i omvänd ordning när du har fast låset.

Lock Cylinder
6

Ta bort plastpluggen i änden av dörren nära spärren för att avslöja ställskruven. Lossa skruven med en Torx nyckel, men inte lossa den hela vägen.
7

Sätt in nyckeln i låscylindern. Dra cylindern ut genom dörren.
8

Installera den nya låscylindern i dörren med sin nyckel insatt. Dra åt skruven i luckan och ta ur nyckeln ur cylindern.
Dörrlås
9

bort låscylindern som beskrivits ovan.
10

Sänk fönsterrutan tills du kan komma åt sina skenbultarna genom hålen i dörren. Lossa skruvarna med en skiftnyckel, dra glaset för hand och tejpa fast den på dörren i uppfällt läge.
11

lossa de elektriska kontakterna för dörren och mata trådarna genom dörren hålet.
12

Lossa spärren från luckan genom att ta bort skruvarna i slutet av dörren med en Torx nyckel. Ta operatörens bultar, lyft upp och bort och koppla bort den elektriska kontakten till låset solenoiden.
13

Kör ut spärren två pinnar med en punch, vända spärren över och koppla bort kabeln och kopplingen stång för att ta bort spärren.
14

Anslut ersättare spärren till kabeln och länkstången och sedan köra stiften på plats för att montera den på bäraren.
15

Återanslut transportören med sina bultar, anslut alla elektriska anslutningar, fästa låset s bultar på dörren änden och un-tape och skruva glasrutan på plats inom dess spår.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62438.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.