Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man byter en Toyota Fender

Frasen "fender bender" uppfanns av en anledning, och de flesta gånger, händer det på grund av en kollision. Oavsett vilken anledning du har för att byta ut din ursprungliga fender, gör arbetet med din Toyota är inte ett oerhört svårt arbete och tar 30 minuter eller så. I det här fallet är projektet fordonet en 1995 Toyota pickup, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
kryssmejsel
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
ersätter fender
Visa fler instruktioner
1

Unbolt hörnet linsen från fender med Phillips-skruvmejsel. När det är gratis, vrida ut glödlampan från hörnet linsen med händerna.
2

Pop huven och håll upp den med huven prop. Sedan skruva isär toppen av fender från kärnan stöd och kropp med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Öppna dörren och skruva isär fender från hytten på fordonet med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Unbolt bulten i botten av fender genom dörren också.
4

skruva isär fender från kärnan stöd, precis bakom stötfångaren, med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft fender bort från fordonet.
5

Placera ersättare fender på kroppen och löst skruva den på plats med händerna. Det är bara att tillfälligt anpassa fender innan du börjar dra åt saker.
6

skjuta, dra eller justera fender tills klyftorna mellan stänkskärm och huven och dörren är där du vill ha dem. Sedan dra åt varje skruv med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag.
7

Installera ljuset hörnet objektivet i hörnet linsen med händerna och sedan skruva hörnet objektivet i fender hjälp Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62381.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.