Svenska Bil >> Båtar >> Content

Är strategisk planering Recssion Proof?

Är strategisk planering Recession Proof?
Strategisk planering är en färdplan för att leda en organisation eller en enskild entreprenör från där de är nu, dit de vill vara i future.Fair nog - men det är recession bevis? Svaret är eftertryckligt ja! Strategisk planering är ett verktyg i sin verksamhet, vilket om det görs rätt, kan göra din verksamhet väsentligen immuna mot konjunkturcykler. Den viktigaste delen av den meningen är "om det görs rätt". Strategisk planering är, i sin kärna, en metod för att förutsäga framtiden. Strategin är spelet plan för att skapa din framtid - att vinna - även i ansiktet av begränsade resurser, eller hård konkurrens. Strategi: Maximerar belöning, och minimerar riskLeverages resourcesProvides sammanhang, mening, värde, riktning och justering för taktiska actionsLeads till långsiktig successThink om det: I nästan alla branscher i dag, det finns två typer av organisationer. Först, det finns de som Microsoft, Google och Dell att förändra spelet, de formar "regler" till sin fördel. Det andra är alla de andra organisationerna i de branscher som är kvar för att följa i deras fotspår. När de konkurrerande reglerna ändras, och de kommer att ändra, måste anhängare gör allt de kan för att anpassa sig, bara för att stanna kvar i verksamheten. De är, i en mening, på defensiven, och det är inte en särskilt fördelaktig plats att vara. Sälja The 'spel-växlare "har en betydande fördel eftersom, eftersom de lämnat startgrinden före sina konkurrenter, de får först spricka på marknadsandelar, och sinne aktie. Enkelt uttryckt, när du gör reglerna, är det lätt att vinna spelet. En stor fördel med strategisk planering är att hjälpa ditt företag att se helheten, speciellt från en marknadsföring synvinkel. Genom att skapa goda strategiska planer, kommer du att bättre kunna förstå behovet av snabba förändringar i din marknadsföring strategi och produktmix. Strategisk planering kräver sätta tydliga mål och syften, och uppfylla dessa mål och syften under angivna tidsramar.
Varför? - Som jag sa tidigare, är strategin om att förutsäga framtiden, göra antaganden om vad som kommer att bli, och göra åtaganden som bygger på dessa antaganden. Om framtiden du förutse är fel, alla dina rätt åtgärder kommer fortfarande undergång du failure.There finns sätt att säkerställa att du inte gissa så fel att du äventyra din verksamhet: 1) grundligt förstå din marknad och din omvärld, och bestämma huruvida potentiella "Market Disrupters" är på bedömningsperioden.2) Skapa en strategi som har effekten att förändra marknaden i favor.3) Skapa strategiska flexibiliteten i ditt företag och marknadsföring plans.Strategic Flexibilitet är nyckeln. Du vill vara i en position där, även om några av dina antaganden är felaktiga (och de kommer att vara), ditt företag är fortfarande viable.One sätt att skapa flexibilitet är att tänka som en schack. Du måste behärska begreppet "Down Board Thinking". Världsklass schackspelare inte bara tänka på sina egna drag, de ser "ner board" och anser att deras motståndare (tävlingar) eventuella svar på sina drag, och planera ett antal alternativa drag framåt. Denna typ om tänkande är särskilt relevant både för att skapa din strategi, och att förvalta och övervaka genomförandet av din strategi. Ett annat sätt är att ha tillräckligt med åtgärder (taktik) pågår vid ungefär samma tidpunkt (parallellt), så att även om vissa av dem inte blir så bra som du förväntat, kommer du fortfarande blomstra eftersom du har tillräckligt med rätt åtgärder som händer.
Det verkliga syftet med strategin är alltså att ha en rad åtgärder på plats som överensstämmer med din view (s) i önskad framtid. När du har dessa åtgärder på plats, med system, processer, nyckeltal, och planer exit (eftersom alla strategier slut), kan du börja att hantera strategisk osäkerhet, övervinna konjunkturcykler, och förbereda ditt företag för att vara den som blomstrar, även i tider av lågkonjunktur.
.from:https://www.motorfordon.com/bil/boats/49015.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.