Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Spårningsverktyg att sänka räntan bilförsäkring

Enligt Progressive Insurance är en förarens beteende den bästa prediktorn för vad hans skadeersättningar blir. Förare med riskfyllda beteenden, såsom snabb acceleration eller kraftig inbromsning, har försäkringsersättningar som är 2 1/2 gånger högre än de med lägre riskbeteenden. I de flesta stater i USA, om du är en progressiv kund, kan du installera frivilligt en tracking enhet som överför data till försäkringsbolaget om dina körvanor. Människor som kör färre miles, kör säkert och köra under säkrare tider på dagen kan få en rabatt på upp till 30 procent. Sedan 2011, då Progressive introducerade enheten, 70 procent av kunder som har installerat spårföljningsanordningen får rabatt baserad på data från det. Tracking Device

att använda tracking enhet, måste du ha en 1996 eller nyare modell bil med en data-port. Enheten ansluts till data port under ratten och registrerar ditt chassinummer, tid och fordonets hastighet, G-kraft och den tidpunkt då enheten antingen är ansluten till bilen eller kopplas bort från bilen. De flesta enheter överföra data trådlöst till Progressive, men kanske du måste ladda upp data på en regelbunden basis, om du har en enhet som inte stöder trådlös kommunikation
Data Inspelad
<. br>

spårningsverktyg innehåller inte GPS-funktion. Försäkringsbolaget kan inte spåra där du kör och kan inte avgöra om den hastighet med vilken du kör överstiger skyltad hastighet, om det inte överskrider den nationella gränsen maxhastighet. Den trådlösa kapacitet används endast för att skicka information till försäkringsbolaget. Bolaget försöker inte att använda mobil teknik i enheten för att uppskatta ett fordons position i stället för GPS.
Data Använd

Utifrån de uppgifter som Progressiv emot, avgör det ditt faktor föraren riskerar baserat på antalet miles du kör varje dag, hur ofta du kör mellan midnatt och 4 på morgonen, din acceleration och din frekvens av hård inbromsning. Du kan logga in på försäkringsbolagets hemsida och se om dina körvanor. Säkra förare - de med låg riskprofil - kan få en rabatt på upp till 30 procent på sina försäkringspremier. Om du inte uppfyller kraven för en rabatt, kommer din premie ökar inte som ett resultat av att använda apparaten.
Tillgänglighet

Förare i de flesta stater utom Alaska, Kalifornien , kan Hawaii, Indiana, North Carolina, Tennessee och Washington som redan har eller köper en politik bilförsäkring med Progressive registrera dig för att använda Snapshot enheten. Progressiv erbjuder en 30-dagars testversion för kunderna att förhandsgranska vad deras besparingar kan vara om de använder Snapshot. Även om enheten finns i Minnesota, Nebraska, New York och Oklahoma, erbjuder Progressiv inte den 30-dagars testversion i dessa stater.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147690.html

Previous:
Next: No

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.