Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man kör en Float

En självständighetsdagen eller högskolan homecoming paraden skulle vara mycket mindre spektakulärt utan sina flottar. Att se en parad slutar med alla float deltagare och tittare parad som går hem säkert är upp till flottören drivrutinerna. Att hålla det roliga i paraden är mycket lättare när en kvalificerad person kör. Instruktioner
1

övningsköra innan paraden. Vet hur det fungerar och kontrollerna. Haka upp släpet på bilen utan att flyta och manövrera runt en stor parkeringsplats för att få en känsla för hur släpet och bilen klarar tillsammans. Öva smidigt accelererar, bryta och byta växel ..
2

Vet paradfärdvägen förväg. Gå vägen flera dagar innan paraden och notera eventuella problem - skarpa svängar, stora gropar eller hängande trädgrenar. Skriv ner i en anteckningsbok några särskilda försiktighetsåtgärder eller åtgärder du behöver ta vägen. Läs var du kan parkera flyta när du når slutet av paraden.
3

Undersök flyta innan paraden startar. Leta efter potentiella problem som dekorationer som är på för löst eller strukturer som kan välta när flottören startas och stoppas. Om du inte har full syn längs båda sidor av flottören från förarsätet, bör du vara i ständig kontakt med observatörer som kan guida dig.
4

Drive flottören till paraden endast om den uppfyller alla rättsliga krav för en on-road fordon. Har fordon framför och bakom flötet med "Varning - slow fordon" tecken eskortera dig till paraden
5

Har någon i hytten med dig för att ge en extra uppsättning ögon.. Du bör koncentrera sig på körningen och lämna allt annat till assistenten.
6

Tala till alla dem på flottören omedelbart före start på paradfärdvägen. Förklara för dem alla punkter längs paraden där du kan ha för att undvika problemområden så att de vet vad som väntar under resan.
7

starta mjukt och hålla sig till paraden hastighetsgränsen. Låt maximalt med utrymme mellan dig och deltagarna parad framför dig så att du kan undvika att bryta så mycket som möjligt.
8

Titta noga när du kör för yngre barn som kan dart ut framför flyta. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147648.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.