Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vad är en Breathalyzer Tändningslås?

Rattfylleri är en allvarlig förseelse, och i vissa fall är ett brott brott. Personer som dömts för ett DWI, eller i vissa stater en DUI (bilkörning under påverkan), möter många hinder för att ha deras fulla körning privilegier återinföras. Förstå att det är nästan omöjligt för vissa brottslingar att fortsätta sina dagliga arbetsuppgifter utan licens, har vissa stater tillåts drivrutiner att installera alkoholmätare tändning lås på sina fordon. Den alkoholmätare tändningslåset låter föraren använda sin bil utan att äventyra den allmänna säkerheten. Så fungerar

alkoholmätare tändningslåset är ansluten till bilens streck och fungerar som en vanlig utandningsprov. Du blåsa i alkoholmätare tändningslås s röret och vänta på att analysera ditt innehåll alkohol i blodet. De flesta alkoholmätare tändning lås är programmerade att bara låta bilen att starta om din upptäckt alkohol i blodet är mellan 0,02 och 0,04 procent, under den vanliga lagliga gränsen på 0,08 procent. Om du blåser över tröskeln, kommer din bil att immobiliseras och informationen kommer vanligtvis att vara butiker i systemets arkiv eller skickas till en rapporterande centrum. Tampering Försiktighetsåtgärder


Förverkliga potentialen för manipulering med utandningsprov, har många tillverkare infört olika system för att säkerställa giltiga tester med sina alkoholmätare tändning lås. Några av dessa enheter kräver att föraren blåsa på den med jämna mellanrum när bilen är i rörelse, medan andra kräver att föraren att suga in luft eller hum samtidigt blåser, för att förhindra att icke-mänsklig interaktion med alkoholmätare tändningslåset s rör. Avancerade alkoholmätare tändning lås kan också ta en bild av den person som använder apparaten.
Court-mandat Användning

alkoholmätare tändningslåset är ett vanligt sätt att återinföra en berusad förarens körning privilegier, samtidigt garantera säkerheten för allmänheten. Förarens som ges denna möjlighet måste betala för hyra och installation av utrustningen samt en övervakande avgift för back-end-tjänster. Enheten kommer att lagra alla försök till en falsk alkoholmätare resultat, som sedan rapporteras till förarens övervakare eller annan domstol representant.
Andra användningsområden

Vissa företag eller staten myndigheter har också börjat använda alkoholmätare tändning lås i sina fordonsflottor. Detta är en förebyggande åtgärd som inte bara garanterar säkerheten, men också ger sinnesfrid och kan omintetgöra stämningar. Organ eller företag som använder den här tjänsten kan också dra nytta av sänkta försäkringspremier.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147620.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.