Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur att förnya ett CDL i Illinois

Krav för att förnya en kommersiell körkort (CDL) i Illinois varierar, beroende på den sökandes körning rekord och när licensen senast förnyades. Kommersiella licenser måste förnyas personligen vart fjärde år i Illinois. Någon Illinois statssekreterare körkort kontor kan hjälpa till med förnyelse, men inte alla ger CDL provkörningar. En vision test är obligatoriskt för alla förnyelser, och ett skriftligt prov krävs för alla andra förnyelse inte din körning post är helt ren. Saker du behöver
Gamla CDL
Avgifter
Visa fler instruktioner
1

Pass ett syntest på någon Illinois statssekreterare körkort kontor. Minimikravet är 20/40 med eller utan korrigerande linser.
2

Passera det skriftliga provet, om så erfordras, vid en statssekreterare kontor. Tentan består av 30 frågor och är klar på en dator. Du måste svara på 80 procent av frågorna korrekt. Om du har några biljetter, olyckor eller suspensioner, är det skriftliga provet krävs inte. Om du har ett farligt material påskrift, är ett skriftligt prov som krävs för varje förnyelse. Det skriftliga provet administreras av någon körkort kontor, men du måste boka tid om ett körprov krävs.
3

Passera vägen testet om du är 75 år eller äldre efter du har klarat visionen och skriftliga prov. Provkörningar erbjuds inte alls körkort kontor. Som av April 2011, kan du schemalägga ett test på nätet (se referens för en länk) eller genom att ringa 630-293-1191 i Chicago-området eller 217-785-3013 downstate.
4

Betala årsavgiften. Som av 2011, var avgiften $ 60. Varje anteckning läggs till CDL är $ 5.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147524.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.