Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man ansöker om ett handikapp Permit i Fort Worth, Texas

Genom att erhålla en handikapparkering tillstånd, kan en person med ett visuellt eller mobil försämring åt handikappade parkeringsplatser. Texas Department of Motor Vehicles tillhandahåller information om parkeringstillstånd, och den nödvändiga pappersarbetet som krävs för att få tillstånd i din stad. Om du bor i området Forth Worth, Texas, kan du ansöka om ett permanent eller tillfälligt funktionshinder parkeringstillstånd. Instruktioner
1

Bestäm med din läkare, om du har ett funktionshinder som kan påverka din körning. De berättigade till Texas funktionshindrade körtillstånd måste lida av synproblem eller problem rörlighet, t.ex. förlamning, rullstol förlossning, artrit, lungsjukdom, hjärt-brist, eller ett medicinskt tillstånd som kräver en käpp eller krycka.
2 < p> Klicka på "Drivers" länken på hemsidan för Texas Department of Motor Vehicles hemsida. På "Drivers" sidan, öppna länken till "handikapparkering Placards." Addera 3

Lokalisera rubriken "Hur ansöker jag om eller förnya mitt plakat." Enligt denna är en länk till den funktionshindrade parkering tillståndsansökan.
4

Skriv ut handikapparkering tillståndsansökan. Denna ansökan är en ny permanent eller tillfällig handikapparkering plakat. En permanent skylt är blå, medan en tillfällig skylt är röd.
5

Ta ansökan parkeringstillstånd till din läkare och be honom fylla i avsnittet Funktionshinder uttalande. När din läkare har skrivit under formuläret, kan du fylla i resten av formuläret på egen hand.
6

Förbered en postanvisning, personlig check eller bankväxel som du kommer att vända in tillsammans med din handikapparkering tillståndsansökan. Som av mars 2011, finns det en $ 5 avgift för tillfälligt handikapparkering tillstånd, men det finns ingen avgift för ett permanent funktionshinder parkeringstillstånd.
7

Besök din lokala Fort Worth skattekontoret i länet där du bor, för att lämna in din ansökan och utbetalning. Forth Worth omfattar fyra län, Tarrant, Denton, Parker och Wise. Besök webbplatsen för länet skattekontoret som ligger närmast dig, så att du kan få deras adress och kontaktuppgifter.
8

Ring Texas Department of Motor Vehicles 'kundsupport på telefon (512) 465 -7611 om du behöver mer information.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147496.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.