Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Trygg stad Sommar Driving Tips

När sommaren närmar sig, fler och fler människor spenderar tid på vägarna. Även när gas är dyrt, är uppmaningen från stora amerikanska road trip alltför oemotståndlig att bära. Tillsammans med detta, naturligtvis, är det faktum att när alla börjar att ge sig ut i horisonten, är alla andra tänker samma sak. Det finns långt fler förare på vägarna under sommarmånaderna än under vintern, och av den anledningen, lönar det sig att vara extra försiktig under din körning. Klocka för motorcyklar

Ett av de största problemen med att köra under sommarmånaderna är det stora antalet motorcyklar som är på väg också. Dessa fordon har en tunn profil som är svår att se i många situationer, men särskilt så när solen går ner bakom dem. Den bländning från solen kan göra en motorcykel praktiskt taget osynlig för någon försöker göra en sväng in i trafik samtidigt som du tittar in i den nedgående solen. Håll ett vaksamt öga på dessa fordon, och aldrig räkna med att en av dem är inte det. Lika mycket som solen Addera Sun Blindness

påfallande off vit snö är ett problem på vintern, kan inställningen eller uppgående solen vara ett problem på sommaren. Utan undantag, är det viktigt att bära bra solglasögon i bilen under sommaren för att undvika farorna med solen blindhet. Använda solglasögon tillsammans med solskydden på din bil eller lastbil kan också bidra till att undanröja risken för att titta in i solen under körning.
Lämnar människor eller husdjur i bilen

Ni kanske minns historier rapporterade om barn, husdjur eller ens de äldre lämnas i bilar medan föraren kör in i butiken. Oavsett hur snabbt du kan utföra din shoppingrunda, är det viktigt att inte lämna människor eller husdjur i bilen på sommaren. En bil med fönstren rullas upp på sommaren är en bokstavlig ugn, och det kan ta så lite som fem minuter för temperaturen i en stängd bil att nå över 120 grader. Eftersom människor och husdjur inte kan alltid öppna dörren eller fönstret för att kyla bilen, kan värmeslag följa snabbt. I USA, är det olagligt att lämna barn eller husdjur i parkerade bilar under sommaren på grund av att antalet rapporterade dödsfall och skador som inträffar varje år.
Fler fordon på väg

ytterligare trafik på vägarna innebär extra försiktighet måste vidtas för att undvika olyckor, och, väg courtesies bör sinnade vid alla tillfällen. Ta din tid när du försöker komma någonstans. Ju större bråttom du är i, desto mer troligt att du kommer att göra ett farligt misstag, till exempel försöker köra mot rött ljus eller slå ett tåg genom en korsning. Lämna hem fem-till-tio minuter för tidigt att planera för ytterligare trafik. Detta sätt kommer du aldrig att känna som om du måste skynda att komma någonstans i tid, och en utmärkande förare är en säker förare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147490.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.