Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Hitch upp en Trailer

Inte alla har bekvämligheten med att äga en stor minibuss eller lastbil som kan transportera stora föremål. Av denna anledning är trailers ofta används för att bogsera stora objekt eller last som inte har möjlighet att passa in i ett fordon, eller kan skada dess inre, t.ex. en stor belastning av smuts. För att fästa en släpvagn, får bilen ha en dragkrok, som låser vagnen på plats, så att den kan bogseras säkert. Om din bil inte har ett skumt redan ansluten, kan du installera en själv. Instruktioner
en

Mät bollen höjd av trailern från marken till toppen av bollen. Denna höjd får matcha skumt höjden på ditt fordon. Justera hitch huvudet så att den matchar höjden på dragkulan. Höjden kan vara av en tum åt båda hållen och ändå vara acceptabel.
2

Kontrollera camber, eller lutning skumt huvudet för att se till att den är ordentligt planat. Spannet måste vara jämn så att när dragkroken är införd, är det rakt och linjer upp ordentligt.
3

Jack upp i släpvagnen så att den är högre än bilens dragkrok. Backa fordonet i läge så att släpvagnen bollen kan sänkas på skumt. Ha en hjälpare berätta när skumt är i rätt läge.
4

Släpp vikten på släpet ner på bollen huvudet och låsa den på plats. Jack släpet och lastbilen något för att göra det enklare att installera dragkrokar.
5

in den spårade änden av dragstången i lås, låsa den på plats. Montera kedjan på den andra änden av stången i säkerhet fästet, och lås den på plats. Installera den andra bar på andra sidan på samma sätt.
6

Fäst säkerhetskedjorna till bilen och koppla in den elektriska sladden. Justera trailer jack att sätta vikten för släpvagnen på de dragkrokar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147478.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.