Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Bil bältesstolar för barn

Som av 2011, enligt Centers for Disease Control and Prevention, rörliga motorfordon kraschar är den ledande dödsorsaken hos barn, så att hålla barn säkert i bilen är inte bara en viktig fråga för föräldrar men krävs enligt lag. Baksätet är den säkraste platsen i bilen för barn, och barn som har vuxit ur framåtvänd bilbarnstolar (på runt 4 års ålder och väger 40 kg.) Ska stanna i bältesstolar. Positionera en bälteskudde

bälteskudde används med bälte och placerar barnet i rätt läge och måste användas på ett knä och axelrem. Säkerhetsbältet ska passa ner över höfterna och låren (inte magen) och ombonad över bröstet (ej halsen).
P Om bilen har endast höftbälten i baksätet, överväga att ha nya med både knä och axelbältena installerade. Dock indikerar barnsjukhuset i Philadelphia studie som använder ett bälte-positionering-systemet bälteskudde med ett höftbälte är betydligt bättre än bara med ett höftbälte. Addera Krav
< p> Innan du använder en bälteskudde, måste en unge vara lång nog så att när hon sitter med ryggen mot bilens säte, hennes knän böjas i framkant av bälteskudde, låta fötterna hänga ner. Barnet bör stanna i bältesstol tills hon väger mellan 80 till 100 kg. Hon bör vara minst 57 inches tall (vanligtvis mellan åldrarna 8 och 12) innan du flyttar till ett bilbälte för vuxna.
Typer av bältesstolar

Den typ av bälteskudde beror på barnet och bilen. Om barnets öron går över nackstödet eller säte i fordonet, är en hög-back bälteskudde behövs. När du köper en bälteskudde, vara säker på att den ligger an mot baksidan av sätet och att basen av enheten kommer i kontakt med konturerna av sätet och inte tippa eller glida.

Hög rygg booster säten fungerar bäst i fordon som inte har inbyggda huvudstöd eftersom de ger stöd till barnets nacke och huvud för att undvika "whiplash". Många har "vingar" längs sidan för sovkomfort. Om fordonet erbjuder tillräckligt stöd för huvudet, är den låg-back bältesstol ett alternativ. Äldre barn föredrar denna stil eftersom det inte är så märkbar som är high-stödda modeller.

Fem-punktsbälte, enligt Child Public Safety, är det säkraste litet barn bil återhållsamhet för de barn som väger 80 lbs. eller mindre. Bältesstolar med detta system har två remmar placerade lite på barnets höfter, två remmar på axlarna och en i grenen för att absorbera de krockkrafter av de starkare delarna av kroppen.
Installera bältesstolar

säkert installera både no-back och kick-back bältesstolar bevisar ganska enkel. Placera bälteskudde i baksätet på bilen och skjut upp det tätt med baksätet. Placera barnet i stolen. Ha alltid barnet i rätt position vänd framåt med fötterna nedåt innan du klickar på säkerhetsbältet. Detta kommer att säkerställa korrekt passform för säkerhet och komfort för barnet. Skjut varv /skuldra säkerhetsbälte genom guider på bältesstol och klicka bältet ordentligt i bältet låset.

Eftersom statistiken visar, enligt Child passagerarnas säkerhet, att mellan 85 till 95 procent av alla bilar sätena inte används på rätt sätt, kontrollera alltid bältesstol tillverkarens guide och bilens instruktionsbok för ytterligare information.
Varningar

Låt aldrig ditt barn att sätta bältet bakom honom eller stoppa bältet under armen eftersom detta lämnar överkroppen oskyddat. Använd aldrig bältesstolar som är för gamla (kontrollera datum och hur länge stolen kan användas säkert). Använd inte en bälteskudde som inte har en etikett med tillverkningsdatum och modellnummer eftersom du inte kan kontrollera om återkallelser. Använd inte en bältesstol om det inte har instruktioner, har delar som saknas eller återkallades. Använd inte en bälteskudde som har varit i en bilolycka av något slag.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147451.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.