Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur bekräftar jag en bil till en öppen släpvagn?

En platt släpvagn är utformad för att dra tunga fordon såsom bilar och lastbilar. Dessa vagnar har en lutning på baksidan så den automatiska kan köras på släpet, eller har galler metallbemängning att dra ut och sätta ner för samma ändamål. Det är absolut nödvändigt att auto ordentligt fästas på platt-öppen släpvagn för att förhindra den från att röra sig under transport och orsakar skador. Mest öppna vagnar är utrustade med montering öglor eller krokar för detta ändamål. Saker du behöver
Loading galler
Fyra 4-tums nylonväv bogsera remmar med spärrhandtag
Visa fler instruktioner
1

fästa släpets till dragfordonet och i parkeringsbromsen på dragfordonet. Luta släpet ner på baksidan eller dra metallbemängning gallret ut och ner till bilen för att köra upp. Ladda upp bilen på släpet, huven framåt.
2

Ställ i nödbromsen i bilen och lämna den i friläge. Skjut gallret tillbaka upp och under bilen, eller luta vagnen tillbaka till plant läge. Håll cirka 60 procent av bilens vikt framåt på hjulhusen
3

Fäst krokarna i de bogsera remmar till bilens dragkrok -. Normalt återfinns under den bakre stötfångaren och under framför bilen. Fäst en krok-bandet till varje bil dragkrok.
4

Thread de bakre bogsera band under bilen och mot fordonets front och släpvagn. Dra ut det från framsidan av bilen och fäst ratchet sidan av banden till en krok eller ögla på framsidan av vagnen. Spänn banden så hårt som möjligt med spärrhandtag.
5

Thread de främre två bogsera remmar under bilen mot den bakre delen av fordonet. Dra ut dem från baksidan av bilen och fäst krokarna släpets öglor eller krokar. Dra åt dem så hårt som möjligt med spärrhandtag.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147426.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.