Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man använder en Star Strålkastare & Lantern

Star Strålkastare och lykta gör en mängd olika produkter för belysning för utryckningsfordon. Dessa lampor används för signalering, lokalisera, och driva. Använda produkter kräver de installeras på en certifierad mekaniker butiker och kontrollpaneler monterade på en säker plats längs instrumentbrädan i utryckningsfordon. En serie switchar och rattar styr de olika lampor och lyktor gjorda av Star. Även produkterna kan variera, kvarstår den grundläggande användningen densamma. Instruktioner
1

Vrid tändningsnyckeln till neutralläge i räddningsarbetet riggen. Om riggen är utrustad med ett externt batteri källa eller generator och räddning riggen är på plats, slå på generatorn eller byta till den extra batterikraft.
2

Vrid strålkastare eller lykta på via strömbrytaren på kontrollpanelen lyser. Dessa paneler är typiskt monterade på instrumentbrädan eller bredvid förarsätet. Om du driver, har det främre passagerarsätet kontroll lamporna för säkerhets skull. Typiska kontroller inkluderar en "fullt på" switch där alla lampor är engagerade, en partiell inställning för mid-level belysning eller en ratten som kontrollerar hastighet och lätt val.
3

Rikta externa strålkastare ljus-lykta vid det önskade målet. Hålla belysningen ansluten till den extra strömkälla. Lanternorna används för att söka såsom flood lights har rattar att styra lumen strålade ut från ljuset. Vrid ratten medurs för att öka lumen eller moturs för att sänka lumen.
4

Tryck på "kill"-omkopplaren för att snabbt stänga av alla Star lampor i situationer där alla måste stängas av omedelbart. Den kill switch är oftast på instrumentbrädan kontrollpanelen och är inställd på den vänstra sidan av lådan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147421.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.