Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur gör jag bogsera med en Volvo 940?

Bogsering med din Volvo 940 är möjligt om du bor med i de begränsningar av fordonet. Volvo byggt över 200.000 940 s mellan 1990 till 1998. Den var baserad på 700-serien modell, bär över sina motorer och drivlina. Bogsering säkert med ditt 940 är möjligt med några överväganden. Instruktioner
1

Bestäm om din Volvo 940 kan säkert bogsera släpet. Fordonets släp dragkapacitet måste vara större än släpet och lasten massa. Dessa siffror kan bestämmas av din instruktionsbok. Du last vikt kan skalas eller grovt uppskattat.
2

Anslut 940 till släpet genom jande släpets koppling på Volvos dragkrok. Sänk spärren och lås den på plats med ett skumt stift. Addera 3

fästa släpets högra kedjan till bilens vänstra sida och vänster kedjan till höger. Detta är att fånga släpets tungan vid anslutningen lossnar under körning.
4

Anslut släpets ledningsnätet till bilens elektriska mottagare. Med hjälp av en vän kontrollera att alla släpets lampor är fullt fungerande. Det är enligt lag skyldiga att ha arbetsmetoder signaler, raster och positionsljus.
5

Kontrollera alla anslutningar en gång. Bort
6

Kör långsamt och få en känner för bromsarna på en säker plats. Din bromsning kommer att minskas så sänka din hastighet och lära sig att bromsa tidigare.
7

Slå ett hörn genom att köra bilen lika bred runt hörnet som möjligt utan att ange ett annat körfält. Beroende på storleken på din släpvagn kan du behöva justera kurvtagning. En längre trailer kommer skära insidan av hörnet och kanske åka upp på trottoaren. Genom att ta hörnet så bred som möjligt du minimera denna effekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147395.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.