Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Problem med Vogue Däck

Vogue Däck började tillverka egna lyxiga däck 1914 när företaget lägger sin vita vägg versionen på marknaden. Det satt branschstandarder, blir däcket val för bilägare som vill göra ett uttalande. Vogue Däck Byggd för Style
Vogue Däck - till skillnad från alla andra däck

Vogue använder den engelska stavningen för däck i ett försök att separera sin vita vägg, guld rand design från vanliga versioner. Vogue Tyre produkter är utformade för att utföra samtidigt ser bra ut. De tidiga däck var kända för säkerhet och prestanda med stil.
Sämre Däck, Superior Pris
Stora pengar för stil

En större klagomål av Vogue Tyres är priset, bland den högsta på marknaden. När anses vara ett premium däck, som en följd av de ekonomiska förhållandena, var tillverkningen flyttades till Asien. Resultatet är en billigare version som säljer för samma höga pris.
Rough Rider och blowouts
Sämre däck orsakar skador.

Påståenden om blowouts i genomsnitt motorvägar blir allt vanligare under normal daglig användning. Tros vara anpassning eller frågor balans, har ägarna lärt sig att den sämre kvaliteten på Vogue är orsaken för en skakig resa.
Car stil och en Rough Ride
Trade mjuk gång för stil?

Vogue däck köps för utseendet, och om du kan få en bra väg-tvingat balans, kan du få en trevlig åktur. Tyvärr, för kostnaden för däcket, när en bil studsa hela vägen, utseende och stil minimeras.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147383.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.