Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur fungerar en Ford Focus Handtag i snön ?

En Ford Focus har många fördelar när du står inför en snöig bilfärd . Fokus förmåner från framhjulsdrift , väg - kramas stabilitet och antispinnsystem att hjälpa det hanterar i snön , men får kämpa med avslut i djupare snö . Identifiering

En Ford Focus är en liten , kompakt personbil , avsedd för att vara en bra pendling bil . Använda en front - wheel-drive system , hanterar Focus effektivt i snö så länge föraren bromsar för villkoren så att moment - steer , eller glidning av framhjulet under hög acceleration , inte förekommer .

Betydelse

Denna lätta bilen levereras med antisladdsystem . När fordonet känner av slirning med hjulen , såsom på snön , beräknar bilens interna dator vilka justeringar behöver göras för att lösa glidning . Denna reaktion hjälper håller fordonet följt den snöiga vägen för en säker resa .
Överväganden

En liten personbil som Ford Focus inte kan hantera snö i stora djup som ett större fordon med högre clearance kunde. Spelet mellan jord och chassi för Focus är mindre än för ett större fordon , såsom en off - road truck .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147345.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.