Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur du skyddar en vindruta från Ice

Det är svårt nog att komma ur sängen på en kall vintermorgon utan att behöva handskas med is och frost på bilens vindruta. Du får paketerade för att möta vinterkylan och sedan måste tillbringa tid i kylan skrapa bort isen. Men du behöver inte kämpa med is på vindrutan. Istället kan du skydda din vindruta ansamlas isen i första hand. Du kan prova flera olika alternativ, och allt bör göras kvällen innan isen förväntas. Saker du behöver
Avisning sprej Vinäger jämförelsetjänsten eller tvättsprit
Vatten
Diskmedel
Sprayflaska
bil täcka nära Old filt
Visa fler instruktioner
1

Spray en kommersiell flytande is förebyggande på bilens vindruta på natten innan en frost väntas. Följ anvisningarna på etiketten för korrekt tillämpning.
2

Blanda tre delar vinäger eller alkohol med en del vatten i en sprayflaska. Spraya vindrutan grundligt.
3

Blanda diskmedel och vatten i en sprayflaska. Blandningen ska kännas tvål vid beröring. Spraya vindrutan grundligt.
4

köpa och använda en bil täcka som är utformad för att förhindra isbildning. Om du inte vill köpa en bil täcka, använd en gammal filt istället. Lyft vindrutetorkarna upp från vindrutan. Placera filten över vindrutan. Dra åt och fäst den på plats genom att stänga den i passagerardörren och dörrar förare, sedan sänka vindrutetorkarna mot filten. På morgonen, ta bort locket eller filt för att avslöja en isfri vindruta.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147317.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.