Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Idéer för montering av en Seat Harness i en Jeep Wrangler

En Jeep Wrangler är guldmyntfoten för robust 4x4 terränggående fordon som är avsedda att köras på tuff terräng. Tillverkas av Chrysler, Jeep Wrangler s senaste modellerna kommer med funktioner som maximerar på väg komfort också. Jeep Wrangler har två säten i ryggen och två på framsidan. Du kan bifoga selar till platser för ytterligare stöd. Den primära roll en sele är att hålla föraren sin plats grov terräng. Dessutom, med tanke på den osäkra tyngdpunkt av dessa fordon, rollovers är en klar möjlighet. I detta fall är en bra plats sele som håller förare och passagerare vid liv och oskadd. Bifoga en Harness Bar

vill bifoga en sittplats sele i en Jeep Wrangler, fixa ett horisontellt streck till mitten av ryggstödet och fäst den golvmonterade bultar på golvet mellan sätena . Fäst höftbältet till baksätet bakre bultarna och montera höftbältet slutar i en vertikal position med konsoler. Vinkla höftbältet framåt så det drar lika över längden på fliken vid användning. Bifoga en robust, fem-punktsbälte till höftbälten med ett camlock frigöringssystem.
Montering av Harness

En fem-punktsbälte ger mest stabilitet till en föraren under en voltningstillstånd. Alltid köpa en 5-punktsbälte bälte godkänts av SFI. Köp bälten som har antingen en camlock eller spärr-och-link frigöringssystem.

Att fixa en femgradig sits sele, fixa en horisontalstaget längs baksidan av sätet så att det är i nivå med mitten av tillbaka. Fäst fästpunkter till stag, och se till att de är under din axelhöjd. Installera selen med hjälp av en rem lager skuldra.
Installera en baby Harness
p Om du vill passa ditt barn i baksätet på din Jeep Wrangler, du 'll behöver montera en sele som är säkert nog för henne. I mitten av baksätet är det bästa stället att sittplats ett barn, som ger tillräckligt med utrymme för barnets fötter att röra sig. Fixa en horisontell stång på baksidan av baksätet och montera L parentes till det. Avståndet mellan fästena bör vara samma som bredden på bilsätet. Använd ett kraftigt fem-punktsbälte och fäst den horisontella stången. Kläm fast barnstolen på i selen och använda axelbältet för att stabilisera sitsen. Barnet stolens sele och sätet sele kommer att ge mer än tillräckligt skydd för ditt barn i händelse av påverkan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147296.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.