Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur säkra en bil för transport

Ett antal situationer kan kräva att du vet hur du skyddar din bil för bogsering. Mer positiva händelser inkluderar en drag där en andra fordonet måste bogseras bakom en flyttbil eller fritidsfordon, eller inköp av en icke-fungerande bil köps som ett renoveringsobjekt projektet. Andra tillfällen kan innebära haverier, olyckor eller isiga vägar och diken. Oavsett anledning till bogsering, säkra bilen ordentligt på trailern eller dolly kan betyda skillnaden mellan anländer säkert till din destination, eller orsakar mer problem för dig själv och andra. Saker du behöver
Ratchet remmar
Bogsering kedjor
Visa fler instruktioner
1

Kör din bil på trailer eller dolly om den är igång. Om det inte är det, använd en släpvagn utrustad med en vinsch för att minimera huvudvärk att få bilen placerad. Alltid torget upp släpet och bilen ska bogseras innan du antingen köra eller dra bilen på dragande apparaten. Bilen på släpet
2

Center. Detta är inte lika viktigt med en bogsering dolly, men ett centrerat bil på ett släpfordon är mycket enklare och säkrare för dragfordonet att hantera. Med bogsering dockor, vara säker på remmarna som går över framdäcken i den bogserade bilen är plant. Placera bogserade bilens främre däcken direkt på banden.
3

Strap ner bilen på en trailer med spärrfunktion remmar antingen över däcken eller fäst i fasta punkter på ramen eller chassit, så som axlarna. Om det är en bil dumprar, kommer dessa remmar redan fästas till släpet, och bör placeras runt fasta punkter i den bogserade bilen direkt över de är fästade till släpvagnen. Om det inte är en bil dumprar, säkra spärr remmar till tie-down ringar på släpet.
4

Ratchet remmarna tills däcken plattas mot släpvagnen /dolly. Stanna alltid spärrnyckel med det pekade på marken och ersätta alla säkerhetsnålar.
5

Säkra med kedjor, en på framsidan av den bogserade bilen, och en på baksidan. Kedjorna bör ha så lite slack som möjligt, och ge mottryck till varandra. Placera kedjorna över ramen eller chassit för säkerheten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147247.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.