Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Typer av Automotive Larm

Federal Bureau of Investigation rapporterar att cirka 800.000 fordon stölder inträffade i USA under 2009. Även om siffran var en nedgång från tidigare år är det fortfarande hög. Du kan undvika att bli ett offer för denna typ av brott genom att ha en bil larm installerat i bilen. Passiv Warning System

Ta ur nyckeln ur tändningen och stänga alla dörrar automatiskt aktiverar ett passivt system varning säkerhet. Denna typ av system minskar generellt försäkringskostnader, enligt AutoFacts.org.
Active Alarm System

En aktiv säkerhet larmsystem kräver manuell aktivering med en nyckelbricka, en knappsats eller ett stift brytare. Pin switchar utlösa larm om någon öppnar en dörr, motorhuven eller bagageluckan.
Förardörrens lås

flesta bilar nu har larmsystem som fungerar med förardörrens lås. Denna funktion gör att du kan larma säkerhetssystemet genom att sätta nyckeln i dörren och vrida låset.
Ultraljudsensorer

Fabriksinstallerad buller och rörelse sensorer trigger ett larm om de upptäcker rörelse i bilen eller ett ljud, till exempel splittring av ett fönster.
rörelsedetektor

annan typ av rörelsedetektor övervakar vinkel din bil. En förändring av lutningen på bilen på grund av stöld av dina däck eller om någon försöker bogsera bilen, utlöser larmet.
Aktuellt-Känsliga Bildskärmar

Denna typ av säkerhet larmsystem övervakar bilens elsystem. Den upptäcker öppningen av en dörr utan föregående avaktivering av larmet.
Synliga larmindikatorer

Förutom klingande larm, vissa system aktiveras varningsblinkers och blinka din höga balkar. Vissa modeller har innerbelysning som en påminnelse till föraren att avaktivera larmet innan du öppnar dörren.
Feature Inaktivering

Vissa säkerhet larmsystem kan du frigöra särdrag . Exempelvis lämnar ett husdjur i en bil med en aktiverad rörelsesensorn är inte tillrådligt. Denna typ av larm kan du avaktivera rörelsesensorn medan larmet förblir aktivt.
Ytterligare funktioner
mikrovågsdetektorer larmar när någon kommer för nära din öppna bil.

CarAudioHelp.com beskriver några vanliga funktioner tillgängliga för system auto larm. De inkluderar enheter såsom en air horn, som orsakar tjuven att uppleva hörsel smärta, och Carjack skydd som stänger av motorn och startar en siren under en bilkapning. Mikrovågsdetektorer för öppna fordon utlösa ett larm när någon kommer för nära. När den aktiveras med en utlöst billarm, sänder en personsökning har en sida till fordonets ägare. AutoFacts.org anger denna anordning placerar fordonets ägare i fara om han bestämmer sig för att konfrontera tjuven istället för att ringa polisen för att få hjälp. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147176.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.