Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

1982 Ford Ambulans specifikation

Den första motordrivna ambulansen tillverkades i Chicago 1899. Den vägde 1600 £., Och hade en maxhastighet på 16 miles per timme. Tidiga ambulanser hade två hästkrafter elektriska motorer och kunde resa ett avstånd av upp till 30 miles. Under första världskriget USA används Model-T Fords, som kunde resa upp till 45 miles per timme och manövrera i svår terräng. År 1982, nästan sju decennier senare var Fords fortfarande används för akuta transporter. Grunderna

1982 Ford ambulans var som andra utryckningsfordon som krävde standard säkerhetsfunktioner specifikationer. Den var utrustad med fyrhjulsdrift och elektronisk utrustning inbyggd i främre hytten facket. Den åberopade en självständig enhet.
Fuel

Ford ambulanser drevs av förbränningsmotorer som körde på regelbundna bränsle, och hade en tendens att fatta eld. Detta orsakade Ford att byta till ett mindre brännbart diesel 1982.
Utrustning

1982 ambulanser var utrustade med många vanliga funktioner för säkerhet, kommunikation och behandling. En två-vägs radio i det främre facket, kommunicerade med ambulanspersonal i baksidan av hytten samt kontroll destination. En mobil dataterminal tillät också utryckningspersonal att få behandling order från sjukhuset. CCTV, som är videokameror, inspelad behandling till patienter. Ambulanser i 1982 var också utrustade med speciella röda eller blå belysning för ljuskänsliga patienter. Dataregistreringsutrustningar övervakade hastigheten, aktivering av sirener och ljus.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147146.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.