Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man håller Deer & smådjur borta från bilen

Vid körning på den öppna vägen, särskilt på natten, kan rådjur promenader på motorvägen utgör en säkerhetsrisk för djuret samt personer i fordonet. För folket, kan rådjur väger tillräckligt för att skada fordonet och orsaka kroppsskada eller dödsfall. För rådjur, kan fordonet döda eller fruktansvärt mangel djuret. Effekterna ensam kan förstöra bilens front och skada motorn. Fordon på den öppna vägen kan också döda eller mangla mindre djur, inklusive kaniner, tvättbjörnar och andra vilda djur. Lyckligtvis finns det flera metoder för att hålla rådjur och smådjur borta från din bil. Saker du behöver
Bil lampor
bil tuta
ultraljudssignal utsläppskällor
Kemi insektsmedel
Visa fler instruktioner
1

Vrid bilens strålkastare den ljusa inställning, belysa vägen med målet att skrämma rådjur och andra smådjur borta från bilen. Om djuret fryser i skenet av det starka ljuset, släcka ljuset tillbaka till normal inställning och dra den nivå att blinka ljus som lyser på och av, med målet att skrämma djuret, samtidigt som tillräckligt med ljus för djuret att hitta sin långt bort från bilen.
2

Tryck dynan eller knappen styr signalhornet intermittent, med målet att skrämma rådjur eller litet djur med tillräckligt buller att skicka iväg från bilen.

3

Installera ultraljudsignal utsläppskällor på framsidan av din bil med hjälp av de självhäftande elektroderna, sticker först till botten av sändarna och sedan till bilen. När bilen accelererar över 30 miles per timme, avger vinden rör sig genom de anordningar ett ultraljud signal som bara kan höras av djur och är ofarligt för människor. Ultraljudsignalen utsläppskällor, även känd som djur visselpipor och varningar rådjur, orsaka djuren att stanna, hålla dem borta från bilar.
4

Drive monterings insatserna i smutsen i området önskas för installation av stationära insektsmedel anordningar, som avger ultraljud signaler rådjur och smådjur inte kan tolerera. Fäst insektsmedel enheter till monteringen spel längs vägen där rådjur och smådjur är kända för att köra i trafik, vilket skapar ett elektroniskt staket. De anordningar, som är både väderbeständig och soldriven, aktiveras av infraröda rörelsedetektorer i dag och natt, med en räckvidd på upp till 30 meter. Applicera kemisk repellent till marken växter och den
5

bottnar större växter nära vägkanten. Dessa djur impregneringsmedel som innehåller svavelhaltiga lukter har testats och visat sig vara den mest effektiva, men även de mindre effektiva impregneringsmedel har endast testats för sin förmåga att stoppa djuren från att äta vissa växter.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147117.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.