Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Nylon bogserlina Säkerhet

Att hålla en stark nylon bogserlina i bakluckan på din bil kan vara ovärderligt om du bryter ner och behöver hjälp att flytta bilen till en säkrare plats . Rope Lämplighet

Bogsering din bil med hjälp av en bogserlina är ibland det enda alternativet för att flytta det till en säker plats eller att ta den till en verkstad . Säkerhet är av största vikt och du bör kontrollera att linan är stark nog för uppgiften . Det bör inte finnas några slitna delar som kunde knäppa och orsaka en olycka . Web Sling Association och Federal Department of Transportation uppger att maxlast är begränsad till en tredjedel den nominella kapaciteten .
Fastställande av Rope

Repet bör vara loopas bogserkroken eller D- bar på bilen. En enkel knut är inte tillräckligt säkert och kommer ångra . Använd istället fastställande på bogserlina och ögla på den starkaste delen av undersidan av bilen . Fäst inte repet till stötfångarna som de kommer att dra bort .
Bilkörning Bogsering

bogsering är farligt och båda förarna ska blinka deras varningsblinkers kontinuerligt för att varna andra trafikanter . Kör den främre bilen sakta att ta upp den slappa och undvika plötsliga ryck . Dykaren av bilen bogseras måste vara alert och bryta stadigt när hans torn raster och inte tidigare eftersom detta kommer att orsaka den främre bilen att dra sig tillbaka . Kör långsamt för att undvika plötsliga hastigheten ökar eller hållplatser .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147093.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.