Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man installerar slirskydd Kabel

Kabel slirskydd är avsedda att användas när vägarna är täckta med is eller snö. De öka väggreppet för däcken på hala körförhållanden. De viktigaste däck att sätta kedjor på är de drivande däcken på ett fordon. Däck kabelkedjor kan installeras på alla fyra däcken. Kabelkedjor måste installeras korrekt för att hålla dem på däcket under resor och hålla dem från att lossna och skada fordonet. Saker du behöver från 4 slirskydd kabel storlek på lämpligt sätt för dina däck
4, 6-punkts spindel bungee sladdar
Visa fler instruktioner
1

Dra kabeln slirskydd platt på marken framför varje däck för att vara kedjad med krokarna nedåt.
2

driva fordonet framåt tills däcken är i mitten av slirskydd kabel från sida till sida och från framsidan till baksidan.
3

Engagera bilens parkeringsplats eller nödbroms.
4

Face däcket och gå ner på knä. Nå din vänstra hand mot framsidan inuti kroken i kedjan och vänster hand bakåt inuti kabeln fästelement. Fatta dessa med händerna och föra dem upp till toppen av däcket och haka ihop dem.
5

tag i utsidan kroken och kabel fästelement och ryck i däcket kedjan att ta bort så mycket av den slappa i kedjan som möjligt. Haka ihop dem i de trängsta facket möjligt. Gör detta för alla fyra däcken.
6

In i bilen och lossa bromsen. Kör fram 20 meter och sedan köra bakåt 20 meter. Lås bromsen.
7

Dra åt alla kedjorna genom att lossa den yttre kroken och sedan dra åt den inre kroken. Dra den yttre kroken och bindemedel för att avlägsna ytterligare slack skapas under körning framåt och bakåt och sedan koppla ihop dem igen så tätt som möjligt.
8

Dra dina kedjor tätt och även med en 6-gradig gummi bungee rep. Haka fast krokarna i bungee rep till den perifera kabel som går runt utsidan av däcket för att hålla kedjan tätt om det lossnar under körning. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147056.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.