Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Driver Regler vid övergångsställen

Statliga lagar reglerar rättigheterna för fotgängare och förare i korsningar, även om det finns många likheter mellan olika stater. Fotgängare förväntas följa de regler, trafiksignaler och ha sunt förnuft om korsar vägar. Förare förväntas ge fotgängare företräde i många fall på grund av de faror. Förkörsrätt innebär att föraren ger till fotgängare. Fotgängare är de mest oskyddade resenärer på vägarna och har därför ett större skydd tilldelad av statliga regler och förordningar beträffande körning. Fotgängare Rätt
sätt

Fotgängare har automatiskt rätt sätt i vissa situationer. Förarna måste ge till fotgängare när det inte finns några trafiksignaler och fotgängare är i en markerad eller omarkerad övergångsställe på förarens sida av vägen, när du gör en sväng på någon korsning, och när du gör en laglig sväng vid rött ljus när det kommit till ett fullständigt stopp. Andra fall där förarna måste vika, inkluderar efter att ha kommit till ett fullständigt stopp vid stoppskyltar eller blinkande röda lampor och när en fotgängare går ett övergångsställe innan trafikljuset har förändrats.
Mer fotgängare förkörsrätt

Föraren måste ge vika för fotgängare när de går med ett grönt ljus eller en promenad signal. Förare måste ge fotgängare företräde när fotgängare lämnar en gata eller väg från en gränd, byggnad, uppfart eller privat väg. Fotgängare som arbetar med konstruktion och underhåll av vägar är också automatiskt ges företräde av förare. Människor av funktionsnedsättning ges företräde när det är möjligt. Breaking dessa regler kan leda till böter, förlust av licens privilegier eller biljetter trafik.
Andra omständigheter
p Det finns vissa andra omständigheter som skall beaktas vid förare vid övergångsställen. Om en fotgängare lifta vid övergångsställe, är det olagligt att plocka upp dem. Plocka upp en liftare kan resultera i böter på upp till $ 2,500 för förare. Gatuprostitution i övergångsställen är också olagligt beteende, så det är viktigt att se upp för människor som gör detta. Var uppmärksam på barn korsar gator, eftersom de kan köra ut i övergångsställen när de spelar, även när trafiksignalerna inte är korrekta för deras beteende.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147044.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.