Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Tint & California Law

Intensiteten i California solen kan göra bilfönstret toning verka som en nödvändighet . Men för att skydda poliser och förare , Kalifornien har instiftat lagar som hänför sig till fönster toning . Underlåtenhet att följa dessa lagar kan leda till en trafik biljett . Synligt ljus

Tinting lagar bygger på procentandelen av synligt ljus . Detta är den mängd ljus som tillåts genom ett fönster och någon film som täcker fönstret. I Kalifornien måste framför förare och passagerare sidorutor tillåter 70 procent av ljuset för att filtrera igenom . Den främre vindrutan kan endast tonas inom topp 4 inches av glaset .
Back Windows

Back och bakrutor på ett fordon i Kalifornien kan vara vilken nivå mörker. Men om du färgton ryggen eller bakrutan , är du juridiskt skyldiga att ha båda sidospeglar view . Toning som orsakar mer eftertanke än en vanlig fönster är inte tillåtet .
Colors

Färgtoning färger i Kalifornien bara kan komma i olika nyanser av svart . Rött , gult eller blått toning är inte lagligt , och kan resultera i en trafik biljett . Företag som tillhandahåller toning är inte skyldiga att intyga att deras produkt är i överensstämmelse med kalifornisk lag . Som förare är du ansvarig för att din nyans uppfyller alla rättsliga krav .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147043.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.