Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vad är fördelen med att ha stora hjul Diameter Car ?

Däck är mitt mannen mellan bilen och marken . De är nyckeln i god kontroll och manövrerbarhet på din bil . Så är större bättre ? Kanske nackdelarna överväger fördelarna med större däck . Inertia

Ökad däckets diameter innebär ökat tröghetsmoment . Detta innebär att det finns mer av ett motstånd för att snabba öka och minska . Din acceleration kan kännas mjukare , men dina bromsar måste arbeta hårdare för att stoppa bilen , vilket är en säkerhetsrisk .
Clearance

Med större däck du har ökat clearance . Utförsäljning till vissa människor är ett stort plus . Vissa människor är ivrig off - road förare och behöver större däck för att navigera ojämn terräng .
The Look

Den främsta orsaken till större däck /hjul är rent estetiska. Större hjul är visuellt tilltalande , särskilt med krom fälgar och lågprofildäck . Särskilt med lastbilar och stadsjeepar , kan stora däck förbättra utseendet på bilen .
Calibration

Din bromssystemet , stabilitet systemet och hastighetsmätare alla är kalibrerad för en viss däck storlek. Byta däck storlek kan orsaka alla dessa att fungera felaktigt .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147031.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.