Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Auto Säkerhetskrav

kör ett motorfordon kräver drivrutiner som ska varna och vidta alla nödvändiga försiktighetsåtgärder för att säkerställa en säker resa. Precis som förare måste se till att de på ett säkert sätt navigerar våra vägar, måste fordonstillverkarna garantera att de säljer bilar som är säkra att köra. Den federala Department of Transportation sätter minimisäkerhetsstandard för fordon på amerikanska vägar. Fordon reglage och display

Fordon som tillverkas i USA måste vara utrustad med reglage och displayer enkelt för föraren att se och komma in dagtid och nattetid förhållanden. Dessa krav gäller för personbilar, lastbilar och bussar. Obligatoriska fordon och reglage inkluderar lampor, blinkers och varningar fara. Kontrollerna måste kännetecknas av antingen en symbol, ett ord eller en förkortning.
Ogynnsamma väderleksförhållanden Equipment

Fordon måste tillverkas med utrustning som hjälper förarna i negativ väderförhållanden. Federala bestämmelser lista vindrutan avfrostning och avimning system, och vindrutan avtorkning och tvätt system, som minsta erforderliga utrustningen. Dessa krav gäller för personbilar, lastbilar och bussar.
Bromssystem

Fordon måste ha bromsar som kommer att fungera i normala och akuta driftsförhållanden. Regeln gäller för fordon med antingen hydrauliska eller elektriska bromssystem. Fordonen ska också utrustas med en färdbroms, som, när den dras, appliceras på alla fordonets hjul.
Backspeglar

Varje fordon skall innehålla en insida backspegel och en chaufför-side backspegel. Insidan spegeln måste ha horisontell och vertikal tilt-funktioner, och ge föraren ett synfält som motsvarar en "ingår horisontell vinkel mätt från den projicerade ögonpunkten minst 20 grader." Dessutom måste vyn ger en "tillräcklig vertikal vinkel" så att föraren kan se en plan väg, i enlighet med Code of Federal Regulations. Utanför backspeglar måste ha horisontell och vertikal lutning från förarens sittställning, och måste leverantören föraren med en bild av nivån vägen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146998.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.