Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man sätter på Shur Kedjor Grip Däck

Vintermönster kan försämra greppet i däcken, vilket resulterar i farliga körförhållanden. För att kompensera för en minskning av dragkraft, kan du installera slirskydd på bilens däck. Finns i en mängd olika konfigurationer, lägga slirskydd över däckets slitbana för att hjälpa den biter bättre i slick terräng. Shur Grip Z slirskydd använder en elastisk spännare för enkel installation. Instruktioner
1

Sprid kedjan på marken med den platta sidan upp, leta efter en flik som säger
2

Skjut kedjorna runt "däcksidan." baksidan av däcket, så att den centrala öppningen av kedjan grenslar botten av däcket med den öppna sidan mot den yttre, där det är mer lättillgänglig.
3

tag i motsatta ändar av snökedjan och drapera dem upp och över däcket.
4

Clip baksidan ändarna av kedjan, vilka är placerade bakom däcket, tillsammans med kroken. Om du håller båda bakre ändar av kedjan, kommer kroken att vara i vänster hand.
5

Trä bussningen änden av den vänstra, främre kabeln i den svarta nyckelhål fästelement, som ligger på I slutet av den högra, främre kedjan. Gör samma sak på den nedre öppningen, där du placerat runt botten av däcket tidigare.
6

Fäst elastisk spännaren att ta upp eventuella slack, genom att klippa krokar på utsidan kedjorna på motstående vinklar. Det finns sex krokar totalt; ordna dem jämnt, så att kroken klockan 12 fäster vid klockan sex läget, fäster kroken klockan två klockan 8 och kroken klockan fyra fäster klockan 10.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146991.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.