Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

New Hampshire automatisk inspektion Stations

I delstaten New Hampshire, måste motorfordon inspekteras en gång per år för att säkerställa att de fungerar på ett säkert sätt. Bilverkstäder och stationer inspektion kontrollerar en bilens däck, bromsar, speglar, avgas-och bränslesystem, och instrument som hastighetsmätaren och hornet för att se till att de är i funktionsdugligt skick. Om en bil inte klarar inspektionen, är ägaren ges en lista på de punkter som måste åtgärdas för att passera. Carters europeiska Auto Repair

Carters europeiska Auto Repair, som ligger i östra New Hampshire längs Interstate 95, erbjuder kunderna statliga inspektioner. Enligt sin hemsida, är butikens mekanik certifierats av Automotive Service Excellence, eller ASE, och använda diagnostisk utrustning för att lokalisera eventuella problem i både inhemska och utländska bilar.

Carters europeiska Auto Repair

437 Portsmouth Ave.

Greenland, NH 03.840

603-433-7566

carterseuropeanauto.com
Marshalls Garage

Marshall garage ligger i västra New Hampshire nära Interstate 89 och Pleasant Lake. Den butik tjänster alla märken och modeller, bland annat hybridbilar. Teknikerna är alla ASE certifierade och enligt butikens hemsida, har 75 procent av de tekniker förtjänat utnämningen av ASE Master tekniker.

Marshalls Garage

330 Elkins Rd.
< p> New London, NH 03233

603-526-6231

marshallsgarage.com
Perreault Auto

Perreault Auto, ligger ca 4 miles från Rochester, erbjuder statliga inspektioner och utsläpp testning. Butiken har nio vikar där tekniker arbetar på antingen reparationer auto organ eller mekaniska reparationer, inklusive bromsar och krockkudde tjänsten. Perreault Auto hemsida står det inte bedriver direkta avtal med försäkringsbolag och butiker för jämförelser när man söker efter bildelar att fixa en bil.

Perreault Auto

456 Tio Rod Rd,

Farmington, NH 03.835

603-332-8722

perreaultauto.com

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146903.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.