Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Böcker om att köra bil & Mobiltelefoner

En studie som hölls vid University of Utah i 2006 jämfört rattfyllerister med nyktra förare på mobiltelefoner, resultaten av studien visade att förare med telefoner var precis lika farlig som fyllon bakom ratten. Trots den inneboende faran av att köra när man pratar i en mobiltelefon, fortsätter praktiken. Flera böcker har skrivits beskriver farorna med att köra och prata. "Mobiltelefoner och bilkörning

Releasedatum från Greenhaven Press," Mobiltelefoner och bilkörning "av Stefan Kiesbye tar en titt på korrelationen mellan de två ämnena. Boken gräver i ämnet från flera perspektiv. Lämplig för unga vuxna och vuxna, är boken 128 sidor lång. Det finns gott om källor för ytterligare forskning om mobiltelefoner och bilkörning. Boken är en del av den Greenhaven Press At Issue Series.
"Mobiltelefoner och bilkörning

Släppt av Nova Publishers 2006," Mobiltelefoner och bilkörning " diskuterar de lagar som utvecklats på grund av de eventuella konsekvenserna av att köra med en mobiltelefon. Den delar lagstiftningen stat efter stat och jämför ämnet med rattfylleri Addera ditt "Det är ingen slump: den verkliga historien bakom Senseless dödsfall och skador på våra vägar".

"Det är ingen tillfällighet: den verkliga historien bakom Senseless dödsfall och skador på våra vägar" börjar sin resa till mobiltelefoner och körning genom att börja med de säkerhetsföreskrifter som håller förare och passagerare säkra. Sedan gräver den in i sfären av distraktioner som mobiltelefoner. Publicerad Lulu.com, skrev Lisa Lewis den 304-sidiga boken.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146883.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.