Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man fixar en Blind Spot Mirror

Blind spot speglar är små konvexa speglar som kan fästas på din sidospeglar för att eliminera den döda vinkeln . Detta är möjligt på grund av " fish eye " naturen av spegeln , som erbjuder ett bredare synfält . För att dra full nytta av de fördelar som erbjuds av " fish eye " döda vinkeln spegel , är det viktigt att veta hur man fixar spegeln på plats , och på lämpligt sätt justera den så att du inte längre har en blind fläck när man kör . Instruktioner
1

Rengör viktigaste spegeln . En alkohol pad skulle vara den mest effektiva metoden för beredning . Försiktigt gnugga spegeln , ta bort häftmassa eller skräp . Detta kommer att hjälpa den nya blinda fix vinkeln spegel , och stanna , på plats .
2

Fäst den döda vinkeln speglar på kanten av dina backspeglar ( kanten närmast vägen . ) De flesta blinda fläcken speglar har självhäftande ryggen , så att du helt enkelt måste fixa spegeln på plats och det kommer att hålla .
3

har en vän promenad runt bilen och se till att han är ständigt i synen på en av dina tre speglar . Om så är fallet , så har du rätt fast din blinda fläck spegeln på plats och det är framgångsrikt täcker eventuella blinda fläckar
4

Justera dina backspeglar - . Vilket i sin tur justerar speglar i döda vinkeln - om du fortfarande har en blind fläck . En liten justering kan vara nödvändig .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146858.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.