Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Automatisk inspektion Regler i Pennsylvania

delstaten Pennsylvania kräver årlig säkerhet och utsläpp inspektioner för att säkerställa att fordonen underhålls på ett säkert och miljövänligt skick. Inspektioner kan förhindra fordonets fel och olyckor, samt föroreningar. Besiktningsstationer

fordonskontroller utförs vid officiella stationer PennDOT inspektion, som vanligtvis är en reparation garage eller en bensinstation med en verkstad. Inspektionsavgifter läggs vid varje officiell inspektion station och variera gottfinnande stationen. Konsumenterna uppmanas att jämföra shop för att hitta de lägsta avgifterna.
Säkerhetskontroll Krav

Pennsylvania Utrustning och inspektion förordningar kräver att registrerade fordon flyttas på en motorväg måste bära en giltigt intyg om besiktning. Fordon som ägs av individer behöver besiktigas årligen. Nyinköpta fordon måste besiktigas inom 10 dagar efter köpet. Att passera säkerhetskontrollen, system och delar av personbilar och lätta lastbilar måste vara i "säkert driftstillstånd" som uttryckligen beskrivs i undersökningsbestämmelserna

. Till exempel måste de upphängningskomponenterna vara i säkert driftstillstånd. Likaså måste styr-och bromssystemen anses vara säker, liksom även belysning och elektriska system. De däck och hjul skall vara säkra, liksom glaset (glas) och speglar. Vindrutan bricka, defroster och vindrutetorkare måste vara i säkert driftstillstånd. Dessutom måste bränsle-och avgassystem kontrolleras för säkerhet. Likaså skall hastighetsmätaren, vägmätare, och horn och varningsanordningar vara säkra. Slutligen måste kroppen och chassit uppfyller säkerhetskraven. Den fullständiga kontroll, inklusive en förteckning över de kassation, återfinns i förordningar skyddsronder.


Reparationer Om någon någon del av fordonet kontrolleras under säkerhetsbesiktning misslyckas, posten måste repareras för att passera en efterföljande kontroll. Inspektionsavgifter inte täcka kostnaderna för reparationer.
Utsläpp Inspektion

att förebygga föroreningar, måste fordonen också testas årligen för utsläpp. Inspektionen kommer att ske i samband med den årliga besiktning och kan utföras när som helst utsläpp-certifierad PennDOT inspektion plats. De utsläppskraven beroende på län där en individ är bosatt, liksom fordonets typ (t.ex. bil eller SUV) och år. Under inspektionen, kommer teknikern koppla en kabel till bilens OBD-systemet, vilket kommer att ge tillgång till information som hjälper diagnostisera vanliga motorproblem som kan leda till ökad förorening. Avgasrör och tanklock kommer också kontrolleras. Slutligen kommer en visuell sabotageskydd kontroll säkerställa att utsläppen systemet inte har ändrats på något sätt.

Med skyddsronder, eventuella problem relaterade till fordon vars utsläpp måste repareras för att klara denna aspekt av inspektion. Addera Inspektion klistermärke

När både säkerhet och utsläpp inspektioner har passerat, kommer fordonen får en inspektion klistermärke gäller i ett år från den månad inspektion eller en år från utgången av det nuvarande inspektion klistermärke på fordonet. Dekalen ska fästas på botten av vindrutan på förarsidan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146797.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.