Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Trafiksäkerhet Regler & förordningar

Körning kräver en enorm mängd fokus och uppmärksamhet. Den amerikanska National Highway Traffic Safety Administration är ansvarig för tillsynen regler trafiksäkerhet och förordningar, och organisationens uppdrag är att minska antalet trafikrelaterade dödsfall och skador. Funktion

Körning är mer än att bara driva ett fordon. Förarna ansvarar för att vara medveten om sin omgivning och att se till att passagerare, fotgängare, cyklister och andra fordon är säkra. Körning kräver också att föraren ska reagera på trafikstockningar, vägarbeten och motorvägar säkert.
Funktioner

NHTSA säger att kraschen undvikande är ett av de viktigaste målen för utveckla regler trafiksäkerhet och förordningar. Sådana regler och föreskrifter omfattar lagar för fortkörning, användandet av säkerhetsbälte, eliminera eller minimera distraherad körning beteenden (t.ex. talar i en mobiltelefon) och nedsatt körning. Förarna är också skyldiga att följa vägbanan skyltning, såsom stoppskyltar och övergångsställen för fotgängare.
Överväganden

Trafiksäkerheten är också beroende av kravet på vägarna och byggnadsarbetarna som utför vägarbeten. Om vägarna är i dåligt skick, förare riskerar att förlora kontrollen över fordonet och med en olycka. När motorvägen eller vägbyggen pågår, skall föraren varnas genom lämplig skyltning. Om signage är frånvarande, kan förarna köra misstag in i en konstruktion zon orsakar en krasch eller potentiellt skada en vägarbetare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146721.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.