Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur passar jag Tre Bilbarnstolar i en 2002 Honda CR-V?

Den 2002 Honda CR-V är en SUV populär bland familjer på grund av dess rymliga interiör. Enligt Hondas hemsida, är det inre bredd 56.9 inches. Du kan använda denna information för att planera hur man passar tre bilbarnstolar i din CR-V. Din familjs säkerhet är din högsta prioritet, så om du har några detaljerade frågor om säkerheten av en viss bilbarnstol eller CR-V finns i din bruksanvisning eller ringa företaget. Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Mät bredden på alla dina bilsäten. Dessa kan vara litet säten, framåt eller bakåtvända babyskydd, eller de upphöjda säten för en äldre, men små, barn. Skriv ner varje mätning sedan lägga ihop dem. Om de är mer än den inre bredden av baksätet - 56.9 inches - de kommer inte att passa, och du måste köpa en smalare bilbarnstol. Aldrig sätta en bilbarnstol, speciellt en bakåtvänd babystol, i framsätet. I en olycka, kan luftkudden krossa ett barn eller spädbarn.
2

Ställ tre bilbarnstolar i baksätet på bilen när du har fastställt att de passar mätningarna. I allmänhet, sätta en barnstol i mitten och småbarn platser på utsidan.
3

Weave bältet i varje säte genom de 3-tums slitsar i botten av sätet. Koppla in bältet justerar sedan bandet tills det är väldigt tätt. Försök gunga sitsen från sida till sida för att kontrollera att den är i säkert. Håll dra bältet hårdare tills stolen inte kommer att rocka.
4

Kontrollera din bilbarnstol instruktionsbok eller tillverkarens webbplats för mer information om säkerhet. De flesta bilbarnstolar är inte avsedda att användas för mer än ett par år av säkerhetsskäl. Dessutom, om du har varit i en bilolycka, kan bilstolar har satts under press och bör bytas ut.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146673.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.