Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vilka är farorna med en stulen registreringsskylt?

Installera en registreringsskylt är enkel, men tyvärr det innebär också att det lätt kan tas bort. Det är viktigt att du förstår riskerna som är förknippade med en stulen registreringsskylt, till exempel hur det skulle kunna användas mot dig. Rättsakter Nuisance

Ibland orsaken till en stulen registreringsskylt är helt enkelt någon som försöker att orsaka problem. De kan stjäla slumpmässiga plattor bara för att vara en olägenhet, eller de kan samla stulna plattor för ett annat syfte helt och hållet. Din platta kan vara inblandade i andra typer av problem också, såsom hit-and-run bilolyckor eller nöjesåkning.
Bilstölder

När en bil är stulen , en tjuv kan ändra den ursprungliga plattan ut för en ny platta, en som de har att stjäla från någon annanstans. De använder denna taktik för att använda stulna bilar utan bilarna är korrekt identifierade. Detta innebär att en stulen registreringsskylt lätt kan hamna någon annanstans i landet, hjälper en biltjuv ha sin väg med någon annans fordon.
Trafiköverträdelserna
< p> När fordon fångas på rött ljus kameror bryta lagar eller begå rörliga kränkningar, är registreringsskylten på fordon som används för att hitta föraren. Tyvärr, om din registreringsskylt har stulits och tjuven använder den på ett annat fordon, kan du belastas med följderna. Du kan få en biljett med posten eller ett telefonsamtal eller besök från lokala polisen om en trafik lag bryts med din registreringsskylt, oavsett om fordonet var din. Vissa stater tillåter dig att bestrida en biljett om du inte körde, men detta är inte alltid fallet. Det är viktigt att du anmäler en stulen registreringsskylt till myndigheterna omedelbart för att undvika dessa potentiella konsekvenser.
Gas och Go

annan metod för stöld som en registreringsskylt tjuv kan engagera sig i är stöld av bensin. Dessa människor kommer gas upp sina fordon med din tallrik installerad, och sedan lämna innan en utbetalning. Tyvärr är det din registreringsskylt som kommer att fångas på övervakningskameror, oavsett vem tjuven är eller vilken bil de kör. Om detta händer, kan du förvänta dig att höra från den lokala polisen. To Drive

Den mest betydande risken för en stulen registreringsskylt är att du inte lagligt kan köra Addera Oförmåga din bil utan rätt licensieringen. Om din registreringsskylt blir stulen, kommer du inte att kunna köra bilen tills en ny registreringsskylt kan utfärdas, eller tills du får en tillfällig tagg för vindrutan. Det är viktigt att du begär en ny registreringsskylt så snart som möjligt så att du kan få en tillfällig ersättare för att undvika att förlora förmågan att köra bil.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146595.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.