Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Inertia Vs. Elektriska släpvagnsbromsar

Farlig Trailers.org säger de flesta stater har bestämmelser som reglerar släp som väger mer än 3000 pounds. Det finns lite om någon reglering för släpvagnar som väger enligt 3,000 pounds. Om en släpvagn är konstruerad för att bära 3,000 pounds, måste den ha en fungerande bromssystem. Två typer av bromssystem finns: tröghet släpvagnsbromsar och elektriska bromsar trailer. Broms Controllers

elbroms controllers bilen originalutrustning tillverkas eller eftermarknad Moduler som installerats enhet. De aktiverar släpvagnens bromsar och behövs om släpvagnen använder elektriska bromsar. Regulatorerna är monterade på eller under bogsera bilens instrumentpanel på förarsidan. Regulatorerna kan komma i olika produktkategorier, såsom proportionella eller tröghetsbroms styrenheter. Ur bogsera fordonets bromsljus Addera Electric släpvagnsbromsar

elbromsarna foder makten i controller. Släpvagnsbromsarna aktiveras genom en separat tunga krets via en stickkontakt och vägguttag. Detta gör att bromsarna att fungera automatiskt när bogsera fordonets bromsar. Korrekt justerad regulatorer kan tillåta bogsera fordon och släp för att komma till ett stopp så smidigt som om dragfordonet var av sig själv.
Inertia släpvagnsbromsar

tröghet bromsar ger mjuk stoppa respons i de flesta situationer. Enligt RV tekniker Reg DeYoung har tröghet bromsar en intern avkänningsanordning eller en pendel som känner bogsera fordon retardation. Avkänningsanordningen gäller då strömstyrkan till släpets bromsar vid samma retardation som dragfordonet.
Nackdelar med tröghet och elbromsarna

Pendeln av påskjutsbromsar får inte svänga korrekt på grund av förändringar i vinkel eller förändringar, och detta kan leda till ryckiga stopp, enligt Hensley Manufacturing.

elbromsarna tenderar värme upp till en temperatur på 300 grader Fahrenheit. Detta ändrar motståndet i magneterna i bromssystemet, vilket leder till utmattningsrisk.
Slutsats

Släpvagnsbromsar är en viktig del av utrustningen när släpvagnen har nått en specifik vikt tröskel. Vissa stater i USA kan ha väldigt lite reglering av släpvagnsbromsar för enheter under 3,000 pounds, men det är bäst att kontrollera de lokala föreskrifterna om släpvagnen kommer att drivas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146580.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.