Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur vill kolla på en MVR

En MVR, som står för Motor Vehicle Record, är ett register över din körning historia i det skick som du är licensierade i. Olyckor och rörliga kränkningar kommer typiskt att listas på MVR, som ibland precis kallas en drivande post. Den MVR vanligtvis bara går tillbaka ett visst antal år, som varierar enligt stat, men kan vara tre till sju år. Du kan enkelt kontrollera ditt MVR på din egen om du vill ha en titt på din körning post. Saker du behöver
Körkort nummer
Visa fler instruktioner
1

Gå till webbplatsen för din statens motorfordon avdelning, som vanligtvis kallas DMV. Om du inte känner till webbplatsen kan du få länken från "DMV webbplatser för alla 50 stater" webbplats (se Resurser).
2

leta efter en länk för att få en kopia av din färdregistreringen . Till exempel, på Tennessee DMV webbplats du klickar på "Driver Online Services" och sedan "Get Kopia av färdregistreringen." Alternativt kan du söka efter "Driving Record" eller "MVR" med webbplatsens sökruta.
Sida 3

Gör en förfrågan om att ditt MVR nätet. Om ditt tillstånd inte tillhandahåller denna tjänst, kan du gå normalt i alla DMV plats och begära en kopia av din MVR. Vissa stater kräver att du din fylla i en officiell begäran formulär. Du kan få blanketten personligen eller genom att söka efter "Blanketter" anknyter på DMV hemsida. Vissa stater tillåter dig att skicka ett brev till en adress som anges på DMV webbplats för att göra din förfrågan. Det är vanligtvis en avgift för din MVR rekord som varierar från staten men genomsnitt runt $ 5 såsom i februari 2010.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146534.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.