Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur att dra en släpvagn med en motorcykel

säkert bogsering din motorcykel kräver en solid trailer och tie-down-system. Med ett tie-down-system, stabilisera du först motorcykeln, så att det inte rullar. Då du använder remmar för att säkra det på plats. Den viktigaste komponenten i detta tillvägagångssätt är sunt förnuft. Försiktigt, kommer trär remmarna genom säkra områden på cykeln och dubbelkontroll alla anslutningar antagligen komma naturligt för dig. Rätt inställd för bogsering din motorcykel kommer att hålla cykeln säkert och skydda de människor kör bakom dig. Saker du behöver
Trailer
Front hjulkloss
Ringskruvar
Drill
Ratchet remmar
Visa fler instruktioner
1

Installera en front hjulkloss för din cykel. En hjulkloss kilar framhjulet och hindrar cykeln från att rulla. Följ instruktionerna som medföljer chock för korrekt installation.
2

Skruv minst fyra lyftöglor i flak. Större motorcyklar kan kräva upp till sex. Dessa skruvar kommer att fungera som tie-down tjänster för att hålla cykeln på plats. Sätt en på varje sida på framsidan av vagnen, vänd mot dragfordonet. Installera de andra två i slutet av motorcykeln. Om sex används, installera två i mittsektionen.
3

Linda spännband runt ramen på cykeln eller till en fast monterad del av motorcykeln. För fall kan du linda en rem genom gafflarna i fronten. Träd remmen genom gaffeln och fäst den till eyebolt på ena sidan. Promenera runt vagnen och ta tag i remmen igenom på den andra sidan. Dra remmen spänd tills du bildar en 45-graders vinkel på varje sida fäster sedan till den öppna eyebolt. Upprepa denna process för alla band.
4

Gå runt cykeln och dubbelkolla alla banden. Dra på cykeln för att säkerställa rörligheten är begränsad.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146522.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.