Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vårdslös körning Lagar i Tennessee

Tennessee förare som uppvisar likgiltighet för andras säkerhet eller egendom kan få fängelse och böter om han fälls. Den Tennessee lagstiftande församling har också utsett flera kör koder som handlar med vårdslös körning av motorcyklister och de som reser genom översvämmade områden. Vårdslös körning Definition

Enligt Tennessee-regelverk, anser staten en vårdslös förare som alla som kör ett fordon i "uppsåtligt eller hänsynslöst förakt för säkerheten för personer eller egendom."


Reckless motorcykelcoach

En person åka motorcykel anses vårdslös om de höjer bilens framhjul från marken när du flyttar. Den motorcyklist kan laddas med vårdslös körning om utställningen äger rum på en allmän gata, parkeringsplats, affärer egendom, bostadsområde anläggning eller gränd. Lagen har dock medge en motorcyklist 18 eller äldre för att höja hans framhjul medan ridning i en parad, men högst 30 mph.
Körning i översvämmade området

Förare som "medvetet ignorera" översvämning-varningssignaler eller barrikader i Tennessee bedöms ha kört vårdslöst. Om vårdslös körning resulterar i insatser räddningsinsatser, kan gärningsmannen också beställas av domstolen för att återbetala kostnader för återvinning. Förare får gå igenom översvämmade områden endast i en nödsituation.
Utryckningsfordon

ambulanser och polis och fordon brand svarar på en nödsituation är undantagna från vårdslös körning citaten.

vårdslös körning Påföljder

vårdslös körning anses vara en förseelse klass B i Tennessee, bestraffas med sex månaders fängelse och /eller böter på högst $ 500. <
br> Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146504.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.