Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Illinois trafikförseelse Lagar

Oavsett om du är på väg till Windy City eller reser någon annanstans i delstaten Lincoln, som har ett grepp om viktiga Illinois trafikreglerna kan hålla dig borta från problem. Känna till reglerna för att använda din mobiltelefon och säkerhetsbälten är några av sätten att undvika kränkningar. Textmeddelanden, e-post och Internet

Innan du skickar din bästis en LOL, dra över. Illinois trafikreglerna förbjuder läsa eller skicka textmeddelanden när du kör bil, såvida bilen är på axeln av vägen med växelspaken i neutralläge eller parkeringsläge. Kolla e-post eller använda Internet under körning är också ett no-no.

Förare under 19 år kan inte använda en mobiltelefon alls under körning om de ringer polisen, en tjänst nödsituation agentur eller en vårdgivare under ett . akuta
telefoner i de zoner
p Om du reser genom en skola eller konstruktion zon, se till att du inte använder din mobiltelefon, detta är en olaglig praxis. Trafikförseelser i en konstruktion zon kan kosta dig upp till $ 10.000 och leda till andra påföljder.
Buckle Up

Illinois, alla förare och passagerare i framsätet måste bilbälte eller ansikte böter och domstol kostar. Ett barn under 16 år som inte är i en bilbarnstol måste ha säkerhetsbälte, oavsett var han sitter.

Om föraren av fordonet är under 18 år, måste alla passagerare under 19 år spänna upp , oavsett var de sitter i bilen.

Illinois, bryta lagar bilbälten är en primär kränkning. Detta innebär en förare kan dras över för ett bilbälte förseelse i hennes bil, även om hon inte bryta några andra lagar på den tiden.
Underförstått samtycke

Genom att välja att köra i delstaten Illinois, ger du automatiskt myndigheterna tillstånd att bedriva andetag, blod och /eller urinprov på dig om de är berörda du är påverkad av droger eller alkohol.

Körning med en alkoholhalt i blodet koncentration (BAK) på 0,08 eller högre är olagligt i Illinois, men om din körförmåga är nedsatt, säger tillståndet du kan bli dömd för rattfylleri även om din BAC är under den lagliga gränsen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146485.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.