Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Broms Problem med en Oldsmobile Alero

1999 års Oldsmobile försäljning broschyr anger att Alero är konstruerad för att hålla dig "klistrad på vägen" med skarp och smidig hantering. Detta gör det Alero rolig att köra. Vissa kunder som registrerat sina kommentarer om bilen på Edmunds.com dock klagat på bilens bromssystem. De flesta av klagomålen var för 2000 års modell Alero. Olds Alero bromssystem

När Oldsmobile släppte Alero till allmänheten, var dess enda bromssystem en fyrhjulsdriven disk låsningsfria setup. 2004 Oldsmobile försäljning broschyren säger denna enhet finns på high-end GLS och GL2 utföranden.
Kundklagomål

Specifikt kunder på Edmunds. com webbplats sade de var tvungna att byta broms komponenter flera gånger innan bilen nådde 40.000 miles. De broms rotorer var källan till problemen, sade de. Rotorerna skulle varp, trots bromsoken hade bra kuddar på dem.
Vanliga Alero Rotor Problem

Experterna på RepairPal.com skriver att främre broms rotorer av Oldsmobile Alero kan bära och förvränga. Uppgiften om förekomsten av varp rotorer är pulsering i bromspedalen när du bromsar. Detta problem påverkar alla årsmodeller 1999 till 2004. En teknisk tjänst bulletin utfärdades i april 2003 om den främre bromsen pulsering. National Highway Transportation Safety Administration (NHTSA) nummer för den här bulletinen är 10.001.251. Meddelandet numret är 000523002B.
Andra Alero broms problem

bromsoken gör ett knakande ljud när man bromsar vid låg hastighet bromsning är ett annat problem som är förknippat med den Alero. Detta påverkar 1999-2004 årsmodeller och rapporterades på RepairPal.com som ett vanligt Alero problem. En teknisk tjänst bulletin utfärdades i denna fråga i december 2004. NHTSA nummer för denna bulletin är 10010551 och tjänsten bulletin numret är 3169.

Hastighetssensorerna i framhjulen kan sända intermittent eller hård fel koder till datasystemet. En teknisk tjänst bulletin utfärdades om detta problem i september 2004. Tjänsten bulletin nummer är 4152004 och NHTSA för den här rapporten är 1.009.220.
Slutsats

Oldsmobile Alero ägare har haft att göra med några broms problem. Tillsammans med dåliga recensioner på Edmunds.com och RateitAll.com, dock fick bilen också utmärkta recensioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146469.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.