Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vad betyder det som en ren färdregistreringen?

Körning poster består av de mest relevanta uppgifterna om en persons drivande historia, såsom identifierande information, olycka historia och eventuella fällande domar domstol. De bästa körning poster anses vara "ren". Identifiering

juridiska termer, visar en ren färdregistreringen inga förseelser, bland annat något "mindre", såsom en trafik biljett.
Överväganden

Auto försäkringsbolag anser vanligtvis en färdregistreringen ren när den försäkrade har haft några olyckor fordringar, även de som inte är förarens fel.
Fördelar
< p> Människor med ren körning poster erbjuds lägre försäkringspremier än de med "märken" på sin post. Vissa arbetsgivare, särskilt de som deltar i transporten, inte kan tolerera något mindre än ett fläckfritt förflutet.
Tidsplan

I de flesta stater, är drivande poster rensas automatiskt efter en visst antal år. I Kalifornien, till exempel, en punkt eller två poäng överträdelser för smärre brott försvinner efter tre år. Allvarliga brott, såsom att inte visa upp för en DUI domstol utseende, bo på ett rekord för 10 tio år.
Tips

Förare med endast en mindre kränkning visar , såsom en trafik biljett, kan oftast få det brott avlägsnas från sin post genom att delta i en defensiv körning klass.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146398.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.