Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Spegel Blind Spot Removal

Många förare inte använder sina sidospeglar eftersom de inte litar på dem, de oroar den fruktade blind fläck i spegeln. Istället vänder de sina huvuden runt för att se om en bil eller lastbil närmar sig bakifrån. Ironiskt nog är det osäkert och kan leda till att du kör av vägen eller in i en bil framför dig. Med några enkla justeringar, kan du ta bort blinda fläckar från dina sidospeglar. Placera din backspegel
Sit

i förarsätet. Placera backspegeln (spegeln i mitten av vindrutan), så det täcker vyn direkt ut genom bakrutan. Oroa dig inte om sidovyerna, dina sidospeglar kommer att ta hand om detta
Justera förarsidan Mirror

luta huvudet ut till vänster. tills den vidrör nästan förarens sidoruta. Med huvudet i det läget, justera vänster spegel så att du kan knappt se en liten del av sidan av bilen i spegeln, men inte längre än detta.
Anpassa den högra Mirror

Luta huvudet åt höger mot mitten av bilen. Justera den högra spegeln, så att du kan knappt se den högra sidan av bilen i spegeln. Var säker på att du inte kan se den sidan av bilen i spegeln när huvudet hålls rakt.
Kontrollera om blinda fläckar i vänster sidospegel

Kontrollera om blinda fläckar i den nyligen justerade speglarna. Kör på en fyrfilig väg i rätt körfält. Håll utkik efter ett fordon i vänster körfält som närmar sig och kommer att vidarebefordra dig till vänster. Håll huvudet rakt och titta i backspegeln och se på bilen i vänster körfält när du kör. När fordonet börjar försvinna från din backspegel, titta in i den vänstra sidan spegeln, du bör se bil eller lastbil i spegeln. Håll utkik bilen i sidan spegeln som är börjar passera dig. Precis som det försvinner från förarsidan spegel bör du kunna se den med din perifera seendet ut sidorutan utan att vända på huvudet. Du bör kunna göra detta utan att uppleva några blinda fläckar. Om det finns några blinda fläckar, måste du justera vänster sidospegel lite.
Kontrollera om blinda fläckar i den högra Mirror

Gör samma förfarande med den högra spegeln. Kör runt bilen framför dig för att skicka det från vänster körfält. Titta bilen till höger när du närmar dig att passera den, undersöka den högra spegeln. När du passerar bilen bör du se det i din högra sidospegel, och då bör du kunna se den i din backspegel utan att uppleva några blinda fläckar. Om det finns några blinda fläckar, måste du justera din högra sidospegel lite.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146366.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.