Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Motorcyklist Safety Training

Motorcykelryttare säkerhetsutbildning är ett bra sätt att få defensiva ridvana. Det rekommenderas att lära sig att rida en motorcykel på ett säkert sätt innan man köpt och ridit. Tillståndkrav

För att få en motorcykel påskrift på ditt körkort, de flesta stater kräver den nya ryttare att ta ett skriftligt prov och en ridning test hos deras lokala avdelning av motorfordon.


Safety

I vissa stater, kan en motorcyklist safetyutbildning tas i stället för de statligt uppdrag tester. Ryttaren Kursen föredras av vissa ryttare som staten testbana kan vara svårt för nybörjare rider.
Utbildar

En motorcyklist säkerhet utbildning kommer bestå av klassrumsundervisning och verkliga ridning praxis. Riders får lära sig att rida i ett kontrollerat utrymme.
Lära sig att rida

Simulerade verkliga situationer kan utövas med mindre risk för skador. Riders lär defensiva manövrar, hur kan man påskynda och bryta, rida över föremål, Dodge föremål som inte kan köras över, och andra säkerhets-och körteknik.
Få ert stöd

Ryttare måste klara ett skriftligt prov och ridning testet i en ryttare säkerhetsutbildning. När båda är passerat, kommer de att få certifiering som kan tas till institutionen för motorfordon för att erhålla motorcykel påskrift på deras körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146447.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.