Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur du ändrar Bil Lanes med Inside backspeglar

lika vanligt som det är, förblir kör fortfarande en farlig verksamhet och bör hanteras med försiktighet vid alla tillfällen. Så många som 50 miljoner människor skadas i bilolyckor varje år. Mycket av detta kan förebyggas. Vid byte av körfält på en gata eller väg, är det alltid bäst att förlita sig på de yttre backspeglarna, men om dessa är skadade eller saknas, är det fortfarande möjligt att byta körfält säkert, förutsatt att du kör försiktigt. Instruktioner
1

Använd blinkers. Så enkelt av ett steg som det är, många människor avstår från det, vilket resulterar i förvirring och, slutligen, olyckor på vägen. Slå på dina 100 blinkers fötter innan du planerar att slå samman så att de andra förarna är medvetna och kan besluta att passera eller låta dig i.
2

Kontrollera din insida backspegeln. Kontrollera att personen bakom dig inte tävlar för att byta till samma körfält och håller utkik efter godkännande i vilket körfält du vill gå samman i. Men inte omedelbart slå ihop även om saker verkar tydligt i spegeln.
3

Titta över axeln mot det körfält du ska gå samman i. Tyvärr även med inre och yttre backspeglar varje bil har en Blindspot, vissa större än andra. Vad du kommer att vilja kolla efter är gott om plats i det körfält du ska byta till samt att det inte finns några andra bilar samgående i som kan slå dig. Håll utkik efter körfältet intill den du kommer att slås samman med om någon är också sammanslagning därifrån.
4

körfält Ändra och stänga din tur signal.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146336.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.