Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man dödar en mus i en bil

Oavsett om det är ditt hem, kontor eller ens din bil, möss är besvärliga skadedjur som kan ta upp ovälkomna bosättning i alla miljöer. En liten spricka i en öppen bil fönster eller en dörr kan ge skydd för en mus ivriga att torka upp smulor kvar i golvet eller under bilsäten. På grund av de faror som är förknippade med den distraktion en levande mus kan posera under körning, är det rekommenderat att du utrota musen så snabbt som möjligt. Utrota en mus som har funnit sin väg in i din bil är en enkel process som inte kräver någon särskild kompetens skadedjursbekämpning. Saker du behöver
agnade mus fällor (såsom warfarin mus fällor, lätt tillgängliga på alla lokala avdelning eller hem förbättring butik).
Soppåse
Broom
sopskyffel
Handskar (latex fungerar bra)
Visa fler instruktioner
1

avlägsna och kassera gammal mat, omslag godis eller skräp från insidan av bilen. Eftersom dessa poster ger näring för musen, kommer han att vara mindre ivriga att konsumera en agnade mouse trap.
2

Köp en agnade mouse trap (t.ex. warfarin) från din lokala avdelning eller hem förbättring butik. En vanlig mus fällan fungerar också, men det kommer att ta längre tid att utrota musen (kanske dagar). Agnade mus fällor är speciellt utformade för att vädja till musens luktsinne och är mer effektiva i att döda möss snabbt.
3

Öppna alla bilfönster ungefär en halv tum att hjälpa ventilera bilen medan musen fällan är inne.
4

Öppna lådan innehållande mus fällan. Placera fällan i bilen där musaktivitet senast sågs.
5

Låt fällan på plats. Det finns ingen anledning att lägga ost eller något annat bete, eftersom fällan är redan agnade.
6

Stäng bilens dörrar och lämna bilen tills musen fällan är framgångsrik. Längden av denna process kan bero på musen förmåga att hitta alternativa näringskällor i din bil, och kan ta några minuter, en timme, flera timmar eller en hel dag.
7

Sätt på dig latexhandskar och sopa det använda musen fällan i en plast soppåse. Kasta i en utomhus papperskorgen kärl med lock.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146302.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.