Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Real Time Spårning av fordon & återställning

med din bil stulen är en tidskrävande och kostsam pärs. Många produkter och tjänster ger ägare sinnesfrid genom att hjälpa brottsbekämpande återvinna stulna bilar snabbt och effektivt. Brottsbekämpning använder GPS, mobiltelefon spårning och företag som LoJack och OnStar att spåra och återvinna fordon i realtid. Grunderna

Fordon kan spåras av polisen i ett antal olika sätt. Registreringsskylten på en stulen misstänkt bil kan skrivas in i en databas för att se om det har anmälts stulet. Företag som OnStar och LoJack kan lokalisera stulna bilar via globala positioneringssystem. Dessa system kan bidra inte bara att återställa en persons bil, men också hjälpa till att lokalisera flyktingar som körs från en teckningsoption.
Registreringsskyltar och polisen Avlyssning
p Om en bil rapporteras stulna eller saknade eller misstänkt aktivitet upptäcks när en officer drar över ett fordon, kan registreringsskylten användas för att hjälpa upptäcka information om fordonet. När en bil är registrerad med Institutionen för motorfordon, är det givet ett visst licensnummer. Det antalet länkar till information om en viss person, inklusive födelsedatum, adress och kriminella historia. Detta kan bidra till att avskräcka brottslingar från korshänvisning vad en person säger med vad de visar.
OnStar

OnStar är en prenumerationstjänst som levereras som standard i vissa fordon (inklusive Chevrolet nyaste bilar). Den består av in-car-knappar och en antenn /GPS-system som gör OnStar representanter för att övervaka ett fordon befinner sig vid alla tillfällen. I tjänsten ingår "olycka medvetenhet," hjälpa till med vägbeskrivningar och i bilen ringer till en representant. OnStar varnar brottsbekämpande till en stulen bil plats. Den senaste versionen av OnStar kan även hjälpa till att stoppa bilstölder i första hand, genom att stänga av gasledningen eller inaktivera det elektriska systemet.
Mobiltelefoner

Vissa fordon kan spåras och återvinnas via mobiltelefon paras med en prenumerationstjänst. Ett företag, AccuTracking kan förvandla din mobiltelefon till en spårbar objekt. Detta görs genom att först installerar program på en mobiltelefon och sedan registrera med företaget. Denna typ av spårning kommer inte bara tillåter brottsbekämpande ett enkelt sätt att spåra din bil, men gör att du kan spåra din bil på nätet själv. Detta kan också vara användbar när din tonåring lånar familjens bil. Addera GPS

En installerad global positioning system kan spåra en stulen bil utan att varna tjuven att det finns en tracking enhet som finns. Vissa spårning metoder som OnStar har synliga antenner som kan avskräcka tjuvar. GPS-system kan döljas under sätena, i konsoler, lådor handske eller andra dolda utrymmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146290.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.