Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Typer av Snökedjor

Snökedjor är användbara under hårda vintrar, och anses vara ett måste objektet för körning i snö. Snökedjor är allmänt accepterade i de flesta stater som det säkraste sättet att resa på vintern. Dock bör du välja rätt typ av snökedjor med omsorg. Traditionella länkkedjor

flesta människor på ett eller annat tillfälle har förmodligen sett denna typ av snökedjor. De är stora, tunga stål länkar som du skulle se i en typisk metall kedja. De kan vara mycket skrymmande och ganska tidskrävande jämfört med andra typer av snökedjor. Dessutom måste man vara noga med att inte lämna kedjor metall länk i en vattenpöl där de kan rost från vattnet och korrodera med tiden.
Diamond Chains

diamant kedjor installerat, det är betydligt mindre buller och vibrationer vid körning än med vanliga metall länkkedjor. De anses vara ett bättre alternativ för tung användning på grund av det sätt som diamant kedja korsar över slitbanan i olika vinklar, vilket ger mer stabilitet. Diamond kedjorna få sitt namn på grund av det faktum att formen på kedjan är i en diamant formation istället för en traditionell stege formation.
Kabelkedjor

kabelkedjor är den nyaste typen av snökedjor för att komma in på scenen. Kabel kedjor erbjuder en mycket jämnare gång och bättre dragkraft än någon annan typ av snökedjor. Kabeln är tillverkad av en tunga stål flygplan kabel omgiven av dragkraft legerat stål rullar. Kabelkedjor har bara många fler tillämpningar, och är inte lika påträngande och skrymmande som en del av sina motsvarigheter. Addera Standard Använd

Beroende på den stat där du bor, du kan ha vissa tider när kedjan lagar är i kraft. Detta är särskilt viktigt för kommersiella fordon att följa. För det mesta, kommer användningen och behovet av snökedjor blir uppenbart när blåsiga snöförhållandena inträffar.
Installation

Varje typ av snökedjor kan ha en liten variation , men det finns en övergripande standard procedur när du installerar snow chains.First, måste du tömma däcket lite i de flesta fall för att säkerställa en bra passform. Då kommer du att kunna placera kedjan över däcket. Ibland är det nödvändigt att rulla upp bilen en bit för att få kedjan hela vägen på. Efter att ha säkrat kedjan, pumpa upp däcket igen för att vara säker på en perfekt passform.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146234.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.